Κανδήλα Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

Χάλκινο μετάλλιο για τον Α.Ο. Νίκη Παλαίρου και Ακαρνανικό Μύτικα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do ITF Ανδρών - Γυναικών 2018

Γράφει ο Σπύρος Καϋμενάκης

Α.Ο. Νίκη Παλαίρου - Ακαρνανικός Α.Σ. Μύτικα. One team One dream!!!  
Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο για την Καϋμενάκη Μελίνα και τον Λιότο Ελευθέριο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do ITF Ανδρών - Γυναικών, που διεξήχθη στο κλειστό των Βασιλικών Θεσσαλονίκης. Ποτέ δεν περίμενα ότι μέσα σε τρία χρόνια, σε αυτό το καινούργιο ξεκίνημα, θα έχω αθλητές στο βάθρο σε όλες τις κατηγορίες Παίδων, Κορασίδων, Εφήβων, Νεανίδων και Ανδρών - Γυναικών πια...
Για την Μελίνα τα χω πει τόσες φορές… Αυτό που της ταιριάζει είναι πως: Αν οι νίκες χρειάζονται ταλέντο, η επανάληψη τους χρειάζεται χαρακτήρα. Όλοι οι άνθρωποι έχουν την θέληση να νικήσουν. Λίγοι έχουν όμως την θέληση να προετοιμαστούν για να νικήσουν.
Για τον Λευτέρη. Τι να πω γι’ αυτόν τον αθλητή. Ο Λευτέρης άριστος φοιτητής, έχει υψηλούς στόχους, το πρόγραμμά του είναι πολύ σφιχτό. Το γεγονός αυτό βέβαια, δεν τον εμποδίζει να προετοιμάζεται με τους καλύτερους Έλληνες αθλητές για τις μελλοντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις, αποδεικνύοντας ότι όταν στην ζωή έχεις στόχους όλα συνδυάζονται.
Ο στόχος δεν είναι ίδιος για όλους τους αθλητές. Μαγικές συνταγές στον πρωταθλητισμό δεν υπάρχουν. Στον Λευτέρη εφαρμόζουμε λόγω της συγκυρίας ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης υψηλής έντασης, όπου παράλληλα με τις πολλές επιλογές, λόγω των υποδομών που έχουμε δημιουργήσει, του δίνουν την δυνατότητα να προσαρμόζει το πρόγραμμά του και σε συνδυασμό με τις ψυχικές και πνευματικές ικανότητές του, να παραμένει σε υψηλό επίπεδο, που αυτό άλλωστε είναι και το ζητούμενο.
Ο Λευτέρης είναι μεγάλος αθλητής και υπέροχος άνθρωπος, ζωτικής σημασίας είναι και το ότι πίσω του υπάρχει μια εξαιρετική οικογένεια, πατέρας, μητέρα, αδέλφια, που τον στηρίζουν πάντα. Του εύχομαι κάθε καλό στην ζωή του.
Η άριστη συνεργασία που έχω με τον αδελφό μου Καϋμενάκη Χρύσανθο, αφού και οι δύο αθλητές δουλεύουν μαζί του πια στον Α.Σ. Ολυμπιακή Φλόγα, καθώς είναι φοιτητές στην Θεσσαλονίκη, η Μελίνα στην Στρατιωτική Ιατρική και ο Λευτέρης στο Τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου, αποδεικνύεται μαγική συνταγή που φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Σας ευχαριστώ όλους γι αυτές τις ανεκτίμητες στιγμές όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο...
Εμείς θα συνεχίσουμε γιατί όπως έχουμε αποδείξει πολλές φορές. 
ΤΑΒΑΝΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ...