Κανδήλα Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

Ευχαριστίες του Α.Ο. Κανδήλας προς χορηγούς.

Ο Α.Ο. ΚΑΝΔΗΛΑΣ θέλει να ευχαριστήσει δημόσια την Ασπασία Μακρυγιώργου και τους γιους της Αλέξανδρο, Νίκο και Κοσμά Μακρυγιώργο για την σημαντική τους προσφορά στο ρουχισμό των μικρών παιδιών της ομάδας μας με την κορυφαία σε ποιότητα ισπανική εταιρία LUANVI (ντύνει και ομάδες superleague). Η χορηγία αυτή είναι πολύ σημαντική για την ομάδα μας καθώς αποτελείται από 33 σετ ( σορτσάκι προπόνησης, φανέλα προπόνησης, φούτερ προπόνησης, φόρμα αποστολής, αντιανεμικό αδιάβροχο, κάλτσες και εμφάνιση αγώνα) γίνεται αντιληπτό ότι αυτά  τα ρούχα μας βοηθούν τόσο στην προπόνηση όσο και στους αγώνες και απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια από όλους.
Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε είναι από τα παιχνίδια της Ακαδημίας μας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο άρτια οργανωμένο προπονητικό κέντρο EMILEON.

Η ομάδα μας πλέον λειτουργεί 4 τμήματα στα οποία πραγματοποιούνται 3 προπονήσεις την εβδομάδα και αγώνας το Σάββατο ενώ ακολουθεί τον επίσημο σχεδιασμό της UEFA  για την προπόνηση στις αναπτυξιακές ηλικίες. Παράλληλα θα συμμετάσχει σε πανελλήνια και διεθνή τουρνουά το προσεχές διάστημα με στόχο τα παιδιά να μαζέψουν αθλητικές εμπειρίες, να γνωρίσουν το ομαδικό παιχνίδι και γενικότερα να βρίσκονται σε μία διαδικασία εξωστρέφειας .