Κανδήλα Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας

Κανδήλα Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Ευχαριστήριος επιστολή του Βασίλη Μουρκούση με τη λήξη της θητείας του ως Αντιδημάρχου.


Η νέα γενιά στην ηγετική ομάδα του Δήμου Ξηρομέρου

  Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στο έργο του νέου προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστα Κυριάκο και στους δύο νέους αντιδημάρχους κ.κ. Παναγιώτη Γκόλια και Τσάρκο Βασίλη. 
Είναι τρία νέα παιδιά και ελπίζω ότι θα δώσουν νέα πνοή και δημιουργία στην ηγετική ομάδα του Δήμου Ξηρομέρου.
Με τη λήξη της θητείας μου ως αντιδημάρχου θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου:
α') Στους πέντε προέδρους των τ.κ. Αλυζίας: Ιωάννα Βέρρη, Κράββαρη Σπύρο, Λιοντάκη Γιώργο, Πολύζο Βασίλη και Τριποτσέρη Κώστα.
β') Στις δύο κυρίες του ΚΕΠ Λεκατσά Δέσπω και Αλεξοπούλου Αικατερίνη.
γ') Στους ήρωες της υπηρεσίας καθαριότητας Γιώργο Δρακά, Λάκη Βαρδή, Νάσο Παπαναστάση ακόμη και στη γκρινιάρα την Παρασκευή Καφρίτσα. Η προσπάθεια τους είναι τιτάνια για να υπάρξει μια στοιχειώδη καθαριότητα στην ενότητα Αλυζίας ξεκινώντας τη βάρδια τους τις περισσότερες μέρες του χρόνου από τις πέντε το πρωί. Διότι οι συμπολίτες μας και ιδιαίτερα οι επαγγελματίες οι περισσότεροι δεν βοηθάνε καθόλου. Σκουπίδια χύμα, Σακούλες έξω από τους κάδους, ψοφίμια, πατσές, μπάζα και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς.
δ') Στον Δημήτρη Γιαννιώτη το χειριστή του GCB.
ε') Στους συμβασιούχους Γρηγόρη Λυγκώνη, Νίκο Παλμπά, Ανδρέα Τριποτσέρη, Ηλία Φράγκο, Γιώργο Παλαιογιάννη, Αλέκα Κεφαλή, Γεωργία Παλμπά, Πηνελόπη Σταμάτη και Εύα Σπυροπούλου.
    Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Περικλή τον Φράγκο ο οποίος με ήλιο και βροχή, καθημερινές και γιορτές με ένα τηλέφωνο ήταν παρών για να μη στερηθούν το νερό οι συμπολίτες μας. Εδώ πολλές φορές ήταν καθοριστική και η συμβολή του Ηλία Ταμπάκη τον οποίο και ευχαριστώ.
    Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους των πρωινών καφέδων που με τους συμβουλές τους, τις προτάσεις τους αλλά και τη γκρίνια τους μου διεύρυναν τις γνώσεις μου και γινόταν πιο εύκολη η λύση των προβλημάτων.
    Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους για την αγάπη που μου δείχνετε.
    Τέλος... Ευχαριστώ τους επικριτές μου γιατί με την κριτική τους δίκαιη ή άδικη με υποχρέωναν να είμαι προσεκτικός και υπεύθυνος.
    Ο πολιτικός πρέπει να ζει και να πολιτεύεται σε γυάλινο δωμάτιο. Αλλά και "οι κρίνοντες κρίνονται" όπως έλεγε και ο αείμνηστος Γεώργιος Παπανδρέου.
                       
                        Με εκτίμηση και αγάπη σε όλους
                            Μουρκούσης Βασίλης
                            Πρόεδρος Νομικού προσώπου-
                            Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου