Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Β' ΕΠΣΝΑ. Τελική βαθμολογία και αποτελέσματα 22ης αγωνιστικής 3ου ομίλου για το πρωτάθλημα περιόδου 2016-2017.

                                             ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - 3ος όμιλος
Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣΝΑ έκανε γνωστή την ημερομηνία έναρξης των μπαράζ της Β΄ Κατηγορίας και το τι ισχύει για play - off και play - out.
                                                               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενόψει της λήξης του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, σας γνωρίζουμε τα εξής:

ΑΓΩΝΕΣ PLAY-OFFS:
Στους αγώνες play-offs, αγωνίζονται τα σωματεία που θα καταλάβουν την 2η και 3η θέση στον όμιλό τους, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι η μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά, δεν θα είναι μεγαλύτερη των 5 βαθμών. Ο αγώνας θα είναι μονός και θα διεξαχθεί στην έδρα του σωματείου που κατέλαβε την 2η θέση την κανονική περίοδο.
Σε περίπτωση ισοπαλίας του αγώνα αυτού, νικητής αναδεικνύεται το σωματείο που κατέλαβε την καλύτερη θέση στην κανονική περίοδο, το οποίο και θα συνεχίσει τους αγώνες μπαράζ των δευτεραθλητριών Β’ κατηγορίας.

ΑΓΩΝΕΣ PLAY OUT:
Στους αγώνες play-out θα συμμετάσχουν τα σωματεία που κατέλαβαν την 10η και 11η θέση στον όμιλό τους, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι η μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά δεν θα είναι μεγαλύτερη των 5 βαθμών, που στην περίπτωση αυτή, το σωματείο που κατέλαβε την 11η θέση υποβιβάζεται απευθείας στην Γ’ κατηγορία. Οι αγώνες αυτοί θα είναι διπλοί και προκρίνεται το σωματείο που θα συγκεντρώσει στους δύο αυτούς αγώνες 4 βαθμούς και άνω.
Εάν με την τέλεση των δύο αυτών αγώνων, κανένα σωματείο δεν συγκεντρώσει 4 βαθμούς και άνω, τότε διεξάγεται και τρίτος αγώνας στο γήπεδο του σωματείου που κατέλαβε την καλύτερη θέση την κανονική περίοδο. Σε περίπτωση ισοπαλίας και στον 3ο αγώνα, νικητής αναδεικνύεται το σωματείο που κατέλαβε την καλύτερη θέση την κανονική περίοδο, το οποίο και παραμένει στην Β΄ κατηγορία. Οι αγώνες και των δύο περιπτώσεων θα αρχίσουν να διεξάγονται το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 18-19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι για την τελική βαθμολογική κατάταξη στην κανονική περίοδο, δεν θα χρειαστεί να διεξαχθούν αγώνες μπαράζ.
πηγή: olatagoal.gr