Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Αφιέρωμα - προβολή στη μεγάλη τουριστική επένδυση, του πεντάστερου ξενοδοχείου στον Μύτικα Αιτ/νίας.

Συνεχίζοντας το αφιέρωμα - προβολή στην μεγάλη τουριστική επένδυση στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, ιδιοκτησίας «Αυδής Ξενοδοχειακή και Οικοτουριστική Ανώνυμη Εταιρεία», με τον διακριτικό τίτλο «Αίθων Α.Ε.», σας παρουσιάζουμε σήμερα κάποιες από τις τελικές φωτορεαλιστικές απεικονίσεις του έργου καθώς και απόσπασμα από τις τεχνικές εκθέσεις που συνοδεύουν τις εγκεκριμένες μελέτες (δείτε εδώ), μετά την αναθεώρηση της αρχικής μελέτης από 4 σε 5 αστέρια, ώστε το αναγνωστικό μας κοινό να έχει καλύτερη εικόνα της επένδυσης που αναπτύσσεται στον τόπο μας.
Επίσης θα θέλαμε να πληροφορήσουμε όλους τους συμπατριώτες μας ότι ο κ. Κώστας Αυδής, πέραν από την ανέγερση της ξενοδοχειακής μονάδας, έχει χρηματοδοτήσει και την μελέτη ανάδειξης του μνημείου της παλαιοχριστιανικής βασιλικής Αγία Σοφία, που εφάπτεται στην υπό ανέγερση τουριστική μονάδα και η οποία έχει εγκριθεί από την αρμόδια υπηρεσία. Και από αυτή την μελέτη σας παρουσιάζουμε απόσπασμα (δείτε εδώ) και φωτορεαλιστικές απεικονίσεις.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χρήστο Χατζή, Πολιτικό Μηχανικό και υπεύθυνο εφαρμογής του έργου, για όλα τα στοιχεία που ευγενικά μας παραχώρησε.
Προσωπικά θεωρούμε την συγκεκριμένη μεγάλη επένδυση, την σπίθα που χρειαζόταν για να βγει η πολύ προνομιούχα περιοχή μας από την αφάνεια και να πάρει το δρόμο της τουριστικής ανάπτυξης.
Δυστυχώς ο δρόμος αυτός πρέπει να είναι, δηλαδή πρώτα οι ιδιώτες να κάνουν κινήσεις, να επενδύσουν, να ρισκάρουν και μετά ίσως ''ξυπνήσουν'' οι τοπικοί μας άρχοντες και πράξουν το καθήκον τους, ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο. Η τοπική διοίκηση έχοντας όραμα για τον τόπο να δημιουργεί τις προϋποθέσεις και οι ιδιώτες να έρχονται κατόπιν να επενδύουν.
Φυσικά όταν μιλάμε για δημιουργία προϋποθέσεων, μιλάμε για όλες εκείνες τις υποδομές που είναι απαραίτητες για να υπάρξει η πολυπόθητη ανάπτυξη και που ως τώρα με εγκληματική αμέλεια δεν έχουν προχωρήσει, αλλά τώρα σιγά σιγά φαίνεται κάποιες να δρομολογούνται και για κάποιες δυστυχώς έχουμε μόνο σκοτάδι.
Βιολογικός Μύτικα, Κανδήλας και Βάρνακα, μαρίνα Μύτικα, επέκταση σχεδίου πόλης Μύτικα και εφαρμογή υφιστάμενου σχεδίου, Κ.Υ. Μύτικα, αξιοποίηση παραλίας 3,5 χιλιομέτρων από Μύτικα ως Ξενοδοχεία «Θεσμός», νέο κτίριο Κ.Υ. Μύτικα, νέο κτίριο Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Μύτικα κ.α.
Σας υποσχόμαστε ότι θα παρακολουθούμε και θα προβάλουμε την πορεία και την εξέλιξη αυτού του έργου ανά τακτά χρονικά διαστήματα με ότι καινούργιο υλικό (βίντεο + φωτογραφίες) εξασφαλίζουμε.
Γνωρίζουμε ότι αποτελεί όνειρο ζωής του Κώστα του Αυδή, αλλά πιστέψτε μας αποτελεί και όνειρο ζωής για κάποιους που αγαπάνε τον τόπο τους και θέλουν να τον δουν να προοδεύει. Όλη η περιοχή αναμένει την συγκεκριμένη μεγάλη επένδυση με λαχτάρα.
Ενημερωτικά σας λέμε ότι η τελευταία ανάρτηση μας για την συγκεκριμένη επένδυση, δέχτηκε μέσα σε δύο ημέρες 2.728 χτυπήματα, περνώντας πρώτη και με διαφορά σε επισκεψιμότητα ανάρτηση για όλα τα έξι χρόνια που λειτουργεί το Blog. Αυτό δείχνει και το τεράστιο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο έργο.
























   πηγή: mytikaspress