Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΙAΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛAΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡIΑ ΤΟΥ ΤΡIΚΑΡΔΟΥ ΚΑΤΟΧHΣ.

Η επιστολή αποχώρησης του Γιάννη Τριανταφυλλάκη 

Κλείνοντας περίπου τρία χρόνια κρατώντας το τιμόνι ενός ιστορικού σωματείου έφθασε η στιγμή για τον απολογισμό.
Η ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ-ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ Κατοχής την σεζόν 2015-2016 θα αγωνιζόταν στο Γ´ τοπικό της Ένωσης Αιτωλοακαρνανίας, ενώ απείχε από το πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας για δεκαπέντε χρόνια .
Με σκληρή δουλειά, μεθοδικότητα και υπομονή χτίζαμε κάθε μέρα τον δρόμο της επιτυχίας. Βάζοντας στόχους εφικτούς οραματιζόμασταν την επόμενη μέρα ....και η επόμενη μέρα έφτασε. 

Επαναφορά της ομάδας στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας του νομού, επανάκτιση του χαμένου γοήτρου και της αξιοπιστίας τόσο διοικητικά, όσο και αγωνιστικά, πίεση για λύση στο γηπεδικό και όραμα για την επόμενη μέρα.
Μετά την κατάκτηση δύο σερί πρωταθλημάτων από την Γ´ στη Β´ και από την Β´ στην Α' ο πρώτος στόχος επιτεύχθει .
Τα πιο δύσκολα ήταν μπροστά μας ...με πείσμα, δύναμη και θέληση την σεζόν 2017-2018 σχεδιάσαμε επί χάρτου την ομάδα που θα μας καθιέρωνε στην κατηγορία και στόχο την παρουσία ενός αξιόπιστου αγωνιστικού συνόλου. Από μόνο του το εγχείρημα δύσκολο. Στην ποδοσφαιρική αγορά λόγω μακροχρόνιας απουσίας από την πρώτη κατηγορία δεν είχαμε τις απαραίτητες προσβάσεις. Επίσης, η δυναμική του ανταγωνιστικού πρωταθλήματος (κατά ομολογία ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα ) επέβαλε την ανανέωση και την αναβάθμιση του ρόστερ. Ο στόχος αποσαφηνίστηκε από την αρχή. Είσοδος στην τετράδα που θα οδηγούσε στους αγώνες play-off για τις Εθνικές κατηγορίες. Αντιμέτωποι με ομάδες με τέραστια ιστορία, οργάνωση και δυναμική (Ναύπακτος, ΑΕΜ, Όμηρος, Φλόγα, Αντίριο ,Θέρμο) προσηλωμένοι στο στόχο μας τα καταφέραμε, ενώ παράλληλα αγωνιστήκαμε στα ημιτελικά του θεσμού του Κυπέλλου. Έτσι και ο δεύτερος στόχος επιτεύχθει.
Το τρίτο σκέλος του σχεδιασμού ήταν η λύση του γηπεδικού. Η δημιουργία γηπέδου ήταν ο μεγάλος στόχος -όραμα που είχαμε σαν Διοίκηση. Στο σημείο αυτό οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια έναν άνθρωπο που έχοντας πάντα ανοιχτές πόρτες αφουγκράστηκε τα θέματα του συμβουλίου μας και προσπάθησε σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία να δώσει λύση. Κύριε Νίκο Καραπάνο ...Κύριε Δήμαρχε ...Φίλε ...σε ευχαριστούμε. Χάρη σε εσένα  η Κατοχή και μαζί με αυτήν τα υπόλοιπα γειτονικά χωριά, θα έχει ένα γήπεδο, ένα έργο υποδομής για την νέα γενιά...ένα έργο για τα παιδιά μας.
Όλα αυτά τα χρόνια μέσα στο χώρο του ποδοσφαίρου γνώρισα χαρές και λύπες ...άλλα πάνω από όλα γνώρισα ανθρώπους ,  φίλους , συνοδοιπόρους.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον σύνδεσμο διαιτητών, όσο και την Διοίκηση της ΕΠΣΝΑ και τον πρόεδρό της , κύριο Παπαχρήστο για την αγαστή συνεργασία μας.
Παράλληλα, θα ήθελα να αναφερθώ στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, που με θέρμη στήριξε αυτή τη προσπάθεια.
Να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη σε όσους μπορεί να στεναχώρησα ή να αδίκησα. Το να ασκείς διοίκηση έπιβάλλει ρήξεις.
Τέλος, θα ήθελα δημόσια να αναφερθώ στα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου, που με εμπιστεύτηκαν στη τιμητική θέση του Προέδρου για τρία χρόνια και να τους ευχαριστήσω έναν έναν ατομικά .
Φίλε Θανάση Κοκοτέ, Παναγιώτη Κογκόλη,Παναγιώτη Καραβιά, Θανάση Γαλανέ, Ηλία Λουκά, Γρηγόρη Τρούπο, καπετάνιο μου Στάθη Κοκοτέ, Μάκη Ματσίγκα, Κώστα Πανάρετε και αδερφέ Παναγιώτη Μαζαράκη ...σας ευχαριστώ πολύ για τις στιγμές που ζήσαμε. 
Χαρά μου και τιμή μου που συνεργαστήκαμε.
Επείδη πάντα πίστευα στην έννοια της συλλογικότητας και της συνεργασίας ,πέρα από θέσεις και αξιώματα, έφτασε η στιγμή να αποχωρήσω από την θέση του Προέδρου, όμως παραμένω πιστός εργάτης της ομάδας και του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Η επόμενη μέρα είναι εξασφαλισμένη , μέσα από μια ισχυρή διοίκηση προσώπων με κύρος και δυναμική και παρακαταθήκη την αξιοπιστία μας.
Στόχος δεν είναι το λιμάνι, αλλά το ταξίδι ....

Με εκτίμηση 
Ιωάννης Λ Τριανταφυλλάκης
πηγή:olatagoal.gr