Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Ευχαριστίες από τον δάσκαλο του Δημοτικού Σχολείου Κανδήλας κ. Ανδρέα Ζαρκαδούλα.

Ακόμη μια σχολική χρονιά έφτασε στη λήξη της και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώθηκε το καθιερωμένο θεατρικό. Για την φετινή χρονιά ανεβάσαμε το «Ο μάγος με τα χρήματα», από το βιβλίο του Γιάννη Ξανθούλη, το οποίο παρουσιάστηκε στο κοινό από τους μαθητές της Ε’ – ΣΤ’ τάξης Δημοτικού Κανδήλας.
Η επιτυχία του έργου φάνηκε τόσο από την συμμετοχή του κόσμου όσο κι από το χειροκρότημα του.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όσους βοήθησαν στο θεατρικό και κατά την διάρκεια όλης της σχολικής χρονιάς.
  • Την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Αλεξανδροπούλου Αργυρώ τόσο στην πολύτιμη βοήθεια των σκηνικών, αλλά όσο και σε δουλειές του σχολείου όπου με επιμονή και υπομονή κατάφερε τόσα πολλά σε έναν χρόνο.
  • Τους συναδέλφους μου και ιδιαίτερα τις κυρίες Μήλια Βασιλική, Λάμπρου Ισιδώρα και Λιότου Δέσποινα για την βοήθεια στα κουστούμια και την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε κατά την διάρκεια όλης της χρονιάς.
  • Όσους από τους επισήμους και τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του για ακόμη μια φορά στην θεατρική μας παράσταση.
  • Τους μαθητές μου που ήταν υπέροχοι τόσο στις ερμηνείες τους, όσο και στην συνεργασία τους. Καλή πρόοδο να έχουν και καλά μυαλά.
  • Τέλος, ευχαριστώ πολύ τον Διευθυντή του σχολείου μας κ. Παπαναστάση Αλέξανδρο για την συνεργασία, βοήθεια και στήριξη σε κάθε πρωτοβουλία που παίρναμε, ο οποίος ήταν πάντα δίπλα μας για να μας στηρίζει. Ένας εξαιρετικός Διευθυντής.
Ας δώσουμε όλοι ραντεβού για την επόμενη σχολική χρονιά με δουλειές ποιοτικές, που ανεβάζουν το επίπεδο ακόμη και σε μικρά χωριά όπως το δικό μας αξίζει να υπάρχει θέληση για να γίνουν όλα.

Με εκτίμηση
Ζαρκαδούλας Ανδρέας