Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Στο τεχνικό τιμ του ΠΑΣ Αχέρων ο Λεκατσάς


Στο τεχνικό τιμ του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου θα βρίσκεται και την επόμενη χρονιά ο Νίκος Λεκατσάς.

Ο νεαρός Αιτωλοακαρνάνας προπονητής φυσικής κατάστασης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Τζιάρα στη θέση του βοηθού προπονητή και του γυμναστή της ομάδας.
Ο Λεκατσάς είχε εργαστεί και την περσινή χρονιά στην ομάδα του Καναλακίου, με τον ΠΑΣ Αχέρων να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και να διεκδικεί το πρωτάθλημα και την άνοδο.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Το Δ.Σ του ΠΑΣ Αχέρων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με το γυμναστή κ. Λεκατσά Νικόλαο.
Ο ΠΑΣ Αχέρων χαιρετίζει την επιστροφή ενός μέλους της οικογένειάς του και παλιού γνώριμου, καθώς την περσινή σεζόν ανήκε στο δυναμικό της ομάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Νίκος Λεκατσάς θα πλαισιώσει το προπονητικό τιμ του συλλόγου μας ως γυμναστής και βοηθός προπονητή. Του ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχίες στη δύσκολη αποστολή στo πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής.
Ο κ. Λεκατσάς Νίκος είναι Προπονητής Φυσικής κατάστασης, κάτοχος διπλώματος UEFA Β´ και Τελειόφοιτος μεταπτυχιακού διπλώματος Άσκηση και Υγεία με ειδίκευση στην προπονητική του ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και Φοιτητής του μεταπτυχιακού προγράμματος του ΑΠΘ "Προπόνηση και πρόληψη τραυματισμών στο ποδόσφαιρο". ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟ Soccer performance analysis στο ΑΠΘ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Εκ του Δ.Σ ΠΑΣ Αχέρων