Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Η τελετή λήξης των τμημάτων της ακαδημίας "ΑΙΑΣ ΑΛΥΖΙΑΣ".

Η τελετή λήξης των τμημάτων της ακαδημίας "ΑΙΑΣ ΑΛΥΖΙΑΣ", έγινε το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου, στο γήπεδο του Μύτικα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αθλητές του συλλόγου, οι γονείς τους και φίλοι της ακαδημίας.
Οι αθλητές χωρίστηκαν σε 6 ομάδες. Εκτός από το ποδοσφαιρικό παιχνίδι μεταξύ των ομάδων, δόθηκε η ευκαιρία στους μικρούς αθλητές, να δείξουν την ικανότητά τους και σε άλλες δραστηριότητες, όπως ευλυγισία και σλάλομ με την μπάλα, σημάδι σε στόχο, διαγωνισμοί κεφαλιών, παιχνίδια δύναμης, διαγωνισμοί πέναλτι και το «ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ», ΓΟΝΕΙΣ - ΑΘΛΗΤΕΣ.
Η ομάδα των μικρών ξαφνικά απέκτησε μεταγραφές, για να είναι δυνατή στο ντέρμπι. Έτσι οι Γιώργος Λιάβας, Σπύρος Γεωργούσης και Γιώργος Σιδεράς, έπαιξαν με τους μικρούς αθλητές.
Μετά το τέλος του ντέρμπι ακολούθησαν οι βραβεύσεις σε 3 ποδοσφαιριστές που διακρίνονται στο υψηλό επίπεδο. Έτσι βραβεύτηκε ο Γιώργος Λιάβας για την φετινή πρώτη του συμμετοχή στην Super League με τον Παναιτωλικό, ο Σπύρος Γεωργούσης, που αγωνίστηκε στην Γ' Εθνική, με τον Τυληκράτη Λευκάδας και ο Γιώργος Σιδεράς, που πέρυσι έκανε το μεγάλο βήμα, αγωνιζόμενος με την Κ17 του Παναθηναϊκού. 
Στη συνεχεία δόθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα στους μικρούς αθλητές μας και ακολούθησε μπουφές που επιμελήθηκαν οι γονείς των παιδιών.
Ο προπονητής του συλλόγου μιλώντας στους γονείς τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και ανέφερε ότι έκλεισε ένας εκπαιδευτικός κύκλος, που πέρα από τους 30 αγώνες,τις προπονήσεις, τις αποστολές, είχε και εκπαίδευση σε θέματα επικοινωνίας και συμπεριφοράς από τον ψυχολόγο μας τον κ. Υφαντίδη, διατροφικών συμπεριφορών από τον διατροφολόγο μας κ. Μπιρμπίλη και εργομετρικών μετρήσεων από τον ίδιο.
Ευχή προς όλους ο σύλλογος να μεγαλώσει και να απευθύνετε προς όλα τα παιδιά της Αλυζίας που θέλουν να έχουν μια υγιή διέξοδο στον αθλητισμό.
Ευχαριστούμε τον Καστανό Δημήτρη και τον Λιάγγο Σπύρο για την αφιλοκερδή επιμέλεια της μουσικής της τελετής μας. Επίσης θα ήταν παραλείψει μας να μην ευχαριστήσουμε τον Κατσαούνη Λευτέρη για την υποστήριξη του καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς για την στήριξη τους.
Ο προπονητής του συλλόγου 
Νίκος Λεκατσάς

















































Αναδημοσίευση από: mytikaspress