Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Μεγάλη νίκη εκτός έδρας με 1 - 3 για τον Α.Ο. Κανδήλας με αντίπαλο την Αναγέννηση Στάνου.


Aναδημοσίευση από: mytikaspress
23/10/2017
 
Την πρώτη της νίκη και παράλληλα ένα μεγάλο διπλό πανηγύρισε η ομάδα μας την Κυριακή 22 Οκτωβρίου απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Αναγέννησης Στάνου. Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά στο παιχνίδι πιέζοντας ψηλά τους γηπεδούχους και ευτύχησε να σκοράρει στο 13 λεπτό όταν ο Γιώργος Σιδεράς πέρασε πολύ ωραία από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Οικονόμου Αλέξανδρο, ο όποιος με πλασέ έκανε το 0 - 1.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένα, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Αναγέννηση και από μια αδράνεια έκανε το 1 - 1 στο 50’. Το επόμενο γκολ για την ομάδα μας ήρθε όταν από κόρνερ που εκτέλεσε με πάσα ο Παναγιώτης Γιαννείος στην γωνιά της περιοχής, πήρε την μπάλα ο Θανάσης Κεραμίδας και μετά από ωραία προσποίηση και αποφυγή αντιπάλου σούταρε και έκανε το 1 - 2 στο 75’. Ο ίδιος παίκτης πάλι ύστερα από πίεση στον δεξιό οπισθοφύλακα της Αναγέννησης, έκλεψε την μπάλα και με πλάσε διαμόρφωσε το τελικό 1 - 3. 
Αγωνίστηκαν για την ομάδα μας οι: Γιαννείος Αν., Γεωργαλής Αν., Γιαννείος Θ., Φραγκογιάννης Θ., Κεραμίδας Π., Λυγκώνης Β., Γιαννείος Π., Σιδεράς Γ., Γεωργαλής Β., Κεραμίδας Αθ., Οικονόμου Αλ., Λυγκώνης Β., Λυγκώνης Δ., Γρίβας Α., ERI COLA.
Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα μας, με ένα στοιχείο να εντυπωσιάζει, ο μέσος όρος να είναι τα 22 έτη και όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι ντόπιοι.
Γεγονός που αποδεικνύει ότι στην Κανδήλα υπάρχει ειδική μεταχείριση στους μικρούς μας, είναι ότι αποτελούν βασικοί εδώ και 3 χρόνια οι: Κεραμίδας Παναγιώτης και Γιαννείος Παναγιώτης, γεννημένοι το 2000.
Αλλά και η προώθηση από πέρυσι των Οικονόμου Αλέξανδρου, Σιδερά Γιώργου και Γρίβα Αντώνη, γεννημένοι το 2002.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας Σάββατο 28 Οκτωβρίου με αντίπαλο το φίλο και γειτονικό σωματείο του Μύτικα στο γήπεδο μας.