Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Ενημέρωση σχετικά με το έργο κατασκευής του νέου κτιρίου του Κ.Υ. Μύτικα.

Φωτογραφική τεκμηρίωση προόδου εργασιών στο Κ.Υ. Μύτικα, στην διάρκεια του χρόνου κατασκευής του, των πέντε συμπληρωμένων ετών, μέσα από τα σχετικά ενημερωτικά δημοσιεύματα στο Blog μας.

Το πάντα ενημερωμένο Mytikas Press μας δείχνει με φωτογραφίες την πρόοδο των εργασιών στο νέο Κέντρο Υγείας που ενδιαφέρει όλη την Δ.Ε. Αλυζίας αλλά και τα νησιά Κάλαμος και Καστός.. Στην τελευταία ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:
<< Όπως σας ενημερώσαμε με πρόσφατη μας ανάρτηση  η 6η ΥΠΕ προχώρησε στην πληρωμή ποσού 28.537,13 € προς την κοινοπραξία Τσιπά Αικατερίνη - Ψυλάκης Θωμάς, η οποία ως γνωστόν είναι η ανάδοχος του έργου κατασκευής του νέου κτιρίου Κ.Υ. Μύτικα.
Εμείς επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με την κα Αικατερίνη Τσιπά για να μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι με το έργο κατασκευής του νέου Κ.Υ. Μύτικα. Η κα Τσιπά ευγενέστατα και με μεγάλη προθυμία μας ανέφερε ότι εντός λίγου χρονικού διαστήματος και αφού λυθούν κάποια γραφειοκρατικά κολλήματα και παίρνοντας παράταση εργασιών (η τελευταία που δικαιούται), θα μπει και πάλι στο έργο.
Μας ανέφερε ότι η δική της εργασία στο έργο που απομένει, δεν ξεπερνά σε διάρκεια χρόνου εργασιών τους 4 μήνες και αφορά τοποθέτηση εσωτερικών πορτών, δαπέδων και βαψιμάτων.
Μας τόνισε ότι το σημαντικό είναι με το πέρας των δικής της εργολαβίας, να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ, του Δήμου Ξηρομέρου αλλά και του Συλλόγου Φίλων Κ.Υ. Μύτικα, ώστε να απορροφηθεί και να εκτελεστεί το δεσμευμένο ποσό του 1.200.000 €, για να προστεθεί στο νέο Κ.Υ. Μύτικα ο ηλεκτρομηχανολογικός και ξενοδοχειακός του εξοπλισμός. «Μην καθυστερήσετε σε αυτό μας είπε, γιατί τα χρήματα υπάρχουν και δε πρέπει να τα χάσετε».
Αυτά προς ενημέρωση των κατοίκων της Δ.Ε. Αλυζίας και ευχαριστούμε την κα Τσιπά για την ανταπόκριση και την ουσιαστική ενημέρωση.>>