Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μεταξύ Μεσολογγίου και Αγρινίου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 19 έως τις 21 Ιουλίου στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Μεσολογγίου και Αγρινίου (Νότιος) με σκοπό την υλοποίηση ασφαλτικών εργασιών.
Ειδικότερα, από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης 19 Ιουλίου έως και τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Ιουλίου και από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μεσολογγίου έως τον Α/Κ Αγρινίου (Νότιος), θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, με ταυτόχρονο αποκλεισμό του κλάδου εισόδου του Α/Κ Μεσολογγίου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.
Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μεσολογγίου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο) και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Αγρινίου (Νότιος).Τέλος να επισημάνουμε πως η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αντίρριο δεν θα επηρεαστεί.
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.