Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας για την εκτέλεση εργασιών στη σήραγγα της Καλυδώνας.


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού και συγκεκριμένα μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Αντιρρίου και Μεσολογγίου, με στόχο τη διενέργεια εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της σήραγγας της Καλυδώνας.
Ειδικότερα, από τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουλίου έως τις 07:00 το πρωί της Τρίτης 18 Ιουλίου και από τις 21:00 της Τρίτης 18 Ιουλίου έως τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης 19 Ιουλίου θα ισχύει ολική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο προαναφερθέν τμήμα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Κατά το ανωτέρω διάστημα, τα οχήματα με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα εξέρχονται στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αντιρρίου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο) και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας μέσω του Α/Κ Μεσολογγίου.
Αντίστοιχα,  τα οχήματα με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα εξέρχονται στον Α/Κ Μεσολογγίου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο) και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού μέσω του Α/Κ Αντιρρίου.
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.