Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Πρόβλημα με την ύδρευση στη Τ.Κ. Παναγούλας. Το πρόβλημα γνωστό εδώ και μέρες, αλλά μέχρι τώρα αδιαφορία.

Δέκτες τρομερών παραπόνων γίναμε τις τελευταίες ημέρες από συμπολίτες μας κατοίκους της Παναγούλας. Αιτία ότι εδώ και αρκετές ημέρες αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με το νερό μιας και πολλές ώρες της ημέρας, αλλά και ημέρες ολόκληρες δεν έχουν σταγόνα, με το πρόβλημα να εντοπίζεται στη πηγή όπου απαιτείται μία μικρή παρέμβαση - εργασίες.
Ρωτώντας τους αν έχουν ενημερώσει την δημοτική αρχή και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, μας απάντησαν ότι τους έχουν γνωστοποιήσει το πρόβλημα πολλές ημέρες τώρα, αλλά δεν βλέπουν να γίνεται τίποτα ενώ οι μέρες περνούν, δηλαδή αδιαφορία πλήρης.
Κάποιοι μάλιστα ετοιμάζονται να προσφύγουν και στον Εισαγγελέα και να ζητήσουν να μην πληρώνουν το ανταποδοτικό τέλος ύδρευσης, γιατί απλά δεν παίρνουν την ανταποδοτική υπηρεσία που δικαιούνται.
Εμείς αυτό που θα πούμε είναι ότι η ανταποδοτική υπηρεσία της ύδρευσης είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της δημοτικής αρχής και ας δουν το θέμα εκεί στο Δήμο Ξηρομέρου και ας δώσουν λύση σύντομα, γιατί οι άνθρωποι ταλαιπωρούνται αφάνταστα καλοκαιριάτικα.

Υ.Γ.: Για να έχουμε το δικαίωμα να μπορούμε να στέλνουμε λογαριασμούς και ραβασάκια προειδοποίησης στους δημότες για τα τέλη ύδρευσης, θα πρέπει πρωτίστως να φροντίζουμε να παρέχουμε το αγαθό της ύδρευσης αδιάλειπτα και με όλους τους προβλεπόμενους κανόνες.
πηγή:mytikaspress