Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή από το ΚΔΑΠ Κανδήλας


 Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Κανδήλας στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΩΡΓΟΣ στον Παιδικό Σταθμό Κανδήλας.
Με χριστουγεννιάτικη διάθεση οι μαθητές του ΚΔΑΠ παρουσίασαν ποιήματα για τα Χριστούγεννα και τον Άγιο Βασίλη και δραματοποίησαν το κλασικό παραμύθι του Καρόλου Ντίκενς Χριστουγεννιάτικη Ιστορία. Ο γνωστός σε όλους τσιγκούνης και μίζερος Εμπενέζερ Σκρουτζ, μετά τη μεταμεσονύκτια υπερφυσική επίσκεψη που δέχτηκε από τα Πνεύματα του Παρελθόντος, του Παρόντος και του Μέλλοντος, έβαλε στη ζωή και την καρδιά του τη μαγεία των Χριστουγέννων και πίστεψε στα θαύματα, κάτι που πρέπει να κάνουμε όλοι για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες με ελπίδα και αισιοδοξία. Οι μικροί μαθητές τραγούδησαν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και δέχτηκαν δώρα από τον Άγιο Βασίλη του ΚΔΑΠ, ενώ προσφέρθηκαν γλυκίσματα και αναψυκτικά στους παρευρισκόμενους μετά την ολοκλήρωση της γιορτής.
Στη γιορτή παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου κ. Κωνσταντίνος Γεωργούλας και το μέλος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Χριστόδουλος Ρηγάλος, ο Ειδικός Συνεργάτης της Κοινωφελούς Επιχείρησης και Υπέυθυνος των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Ξηρομέρου κ. Γιώργος Συγγούνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Γκόλιας, οι Τοπικοί Πρόεδροι Κανδήλας κ. Σπύρος Κράββαρης, Μύτικα κ. Ιωάννα Βέρρη, Βάρνακα κ. Βασίλης Πολύζος και Αρχοντοχωρίου κ. Γιώργος Λιοντάκης, εκπαιδευτικοί των σχολείων της Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας και πολλοί γονείς.
Τα μέλη του προσωπικού του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Κανδήλας ευχαριστούν όλους για την παρουσία τους. Εύχονται σε όλους Χρόνια Πολλά με Υγεία, Αγάπη και Ελπίδα, Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένος και Δημιουργικός ο καινούργιος χρόνος!
φωτο: Βάσω Παππά