Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Τελέστηκε ο Αγιασμός στο ΚΔΑΠ Κανδήλας.

    Τελέστηκε με ευλάβεια την Τρίτη 1η Νοεμβρίου ο αγιασμός στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Κανδήλας, από τον πατέρα Ευφρόσυνο, με την παρουσία εκπροσώπων του Δήμου μας αλλά και γονέων και μικρών μαθητών.
   Στον αγιασμό παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, κ. Κωνσταντίνος Γεωργούλας, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ., κ. Βασίλης Μουρκούσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Παναγιώτης Γκόλιας, οι Πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Κανδήλας, κ. Σπύρος Κράββαρης, Μύτικα, κα Ιωάννα Βέρρη, Βάρνακα, κ. Βασίλης Πολύζος και Παναγούλας, κ. Κωνσταντίνος Τριποτσέρης, οι Πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των τοπικών Δημοτικών Σχολείων και πολλοί γονείς.
Μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού, ο κ. Γεωργούλας και ο κ. Μουρκούσης, παίρνοντας το λόγο, αναφέρθηκαν στη συνεχή προσπάθεια που γίνεται για την όλο και καλύτερη λειτουργία τόσο των δομών των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών όσο και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας
    Τέλος, προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους αναψυκτικά και γλυκίσματα φτιαγμένα με προθυμία και ευχαρίστηση από τις μητέρες των μικρών μαθητών.
   Τα μέλη του προσωπικού του ΚΔΑΠ Κανδήλας ευχαριστούν θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν στον αγιασμό και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο την Κοινωφελούς Επιχείρησης, κ. Κωνσταντίνο Γεωργούλα για τη βοήθεια και τη συνεχή του προσπάθεια που κάνει για τις δομές της Κοινωφελούς Επιχείρησης.