Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΜΠΑΧΑΛΟ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΏΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ. ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΔΕΩΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ BΌΝΙΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

 ΑΠΟ ΚΑΤΟUNA NEWS

Ενώ η διαδικασία ξεκίνησε κανονικά το πρωί για τα μέλη της Ν.Δ., την εκλογή συνέδρων, προέδρων και μελών των τοπικών επιτροπών, όταν πήγαν άτομα από Κατούνα Τρύφου, Kομπωτή κλπ της ενότητας Μεδεώνος να ψηφίσουν δεν τους άφησε ο δικαστικός αντιπρόσωπος και δικαίως μιας και το κόμμα τις λίστες τις είχε στείλει στο Δήμο Ξηρομέρου. Mάλλον στο κόμμα της Ν.Δ. δεν ξέρουν ακόμα πως οι του πρώην Δήμου Μεδεώνος νεοδημοκράτες ανήκουν στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας και όχι στον Δήμο Ξηρομέρου.
Πάντως μέχρι αυτή την στιγμή ψηφίζουν τα μέλη της ενότητας Ανακτορίου και Παλαίρου ΕΝΩ της Μεδεώνος περιμένουν εντολή από τον υπεύθυνο από τα κεντρικά.
Και μη χειρότερα. Δικαιολογημένες πάντως οι διαμαρτυρίες των μελών της Ν.Δ. προς το κόμμα τους αφού λένε πληρώσαμε τόσες βενζίνες να έρθουμε εδώ και τώρα να πληρώσουμε και άλλες να πάμε στον Αστακό.

Πάντως και να πήγαιναν να ψηφίσουν στον Αστακό για τοπική οι Κατουνιώτες δεν μπορούν γιατί ανήκουν στην τοπική Ακτίου Βόνιτσας.
Με λίγα λόγια δύσκολα να ψηφίσουν σήμερα τα μέλη της Ν.Δ. στη Βόνιτσα και έτσι άραξαν και απολαμβάνουν παραλιακό καφεδάκι. 

Όλα δείχνουν πως θα γίνει ένσταση και θα ακυρωθούν οι εκλογές. 
 ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ; ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΕΝΣΤΑΣΗ. 
ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ.
Η Ν.Δ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΚΟΜΑ 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  ΚΟΥΤΙΒΗΣ